keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tästä se kaikki lähtee.

Yap, eli tästä se lähtee! (--:
Finding my neverland! (.. Mikä oli blogin alkuperäinen nimi-idea, mutta sen nimisiä blogeja on monia, joten .. )
Pärstäkerroin kehiin ja tämänhetkinen tilanne käsittelyyn ! 

Tämä neito, tuo tuossa kuvassa, on juuri aloittanut työt !
Yeppee! (--: Eli tästä se lähtee. Asuntoa haeskellaan vielä, mutta 
ehkä sekin pian onnistaa. :--) Kotona asuskellessa on vaikea saada kunnolla itsenäistyttyä, joten siinä vielä tämä homma jurraa..

No, muutenkin tämänhetkinen tilanne ei ole oikein itsenäistymistä tukeva.. :'--D Koska ehti yli vuoden verran tottua siihen että on joku toinen seurana lähes 24/7, ei sitä yksin oleminen suju. Olen siis soitellut kaikille, ja silti ollut lähinnä yhden henkilön kanssa..
Hieno aasinsilta muuten, ihan vanhingossa! (--:
Ystäväni, joita tulen tässä blogissa mainitsemaan, voisin muutaman teille esitellä.. :
Kajakki, Lemmikki, Koira, Rakastaja1 .. On siis yksi parhaita ystäviä vuodelta 2003. HÄNEN luonaan majailin koko viime viikonlopun. (--; Ja meillä on niitä juttuja joita muut eivät tajua.. :--D
Vaimo1, Raukka, ArtistiSnobi, NeitiSinisilmä.. Toinen yksi parhaita ystäviäni, riparilöydökseni josta olen jalostanut pervoilla jutuillani kelpo naisen miehelleen. :--) Tämä turjake vain on muuttanut jonnekkin Oulunsuunnille, hyljännyt mut. <3 Iha btw, meillä on wannabekihlasormuksetkin. :D Ostettiin ne vuonna 2008, meidän villinä kesänä.. 

Vaimo2, Blämb, Kajakki3, Blondi.. Kolmas paras ystävä, jonka kanssa se PARAS sana ei tullut heti, koska hän on mua vanhempi "rouvas" henkilö. (: Eli silloin ku 2003 tutustuin häneen, (Kajakkisein isosisko btw ! ) molemmilla oli hieman omat piirit yms, mutta nykyään hänellekkin kerron kaiken ihan yhtälailla, mutta nyt ei olla hetkeen keritty näkemään, mikä sitten inhasti kyllä tuntuu siinä kerrottavien juttujen määrässä..

Woahwoah, kello alkaa olla paljon ja huomenna taas töitä, joten lisää musta ja uuden elämänvaiheeni alusta pohjustan kerrostan myöhemmin!

Ps. Elämä ei ole niin vakavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti